Kahjuritõrje korteriühistule

Korteriühistute esimeestel ja liikmetel lasub suur vastutus. Kinnisvara korrashoid, elanike heaolu tagamine ja probleemide ennetamine on vaid mõned kohustused. Üks olulisemaid väljakutseid, mida sageli tähelepanuta jäetakse, on kahjurid. Siin tuleb appi professionaalne kahjuritõrje, mis on korteriühistutele tõeline liitlane.

Korteriühistud seisavad sageli silmitsi kahjurite probleemidega, eriti keldrites ja ühiskasutatavates ruumides, kus hiired, rotid, prussakad, majasoomukad, putukad ja muud kahjurid võivad kergesti leida endale peidukohti ja toiduallikaid. Närilised otsivad juurdepääsu toiduainetele, prügi- ja säilitusruumidesse ning leiavad keldrites mugavaid peidukohti, kus nad saavad häirimatult paljuneda.

Näriliste ja muuda kahjurite olemasolu korteriühistutes on sageli alahinnatud, kuna nad suudavad tegutseda märkamatult, peitudes keldrites, niisketes kohtades, prügikastide ümbruses ja ventilatsioonisüsteemides. Samas võib nende paljunemine olla kiire ning kui probleemiga ei tegeleta õigel ajal, võib kahju ulatuda palju kaugemale kui lihtsalt mõned närimiskahjustused. Haigused, mida närilised levitavad, võivad olla tõsised, eriti tiheda asustusega majades, kus ühiskasutatavad ruumid, nagu trepikojad ja keldrid, muutuvad potentsiaalseks nakkusallikaks.

Seetõttu on oluline reageerida kiiresti ja kasutada kvaliteetset ning professionaalset kahjuritõrjeteenust, mis pakub püsivat tulemust kahjuriprobleemidele korteriühistutes.

 

Controllab.ee pakub spetsiaalselt korteriühistutele kohandatud kahjuritõrjeteenust

mis aitab hoida hoone kahjurivabana. Meie teenus keskendub peamistele kahjuriprobleemidele korterelamutes: närilistele, kirpudele ja kahjurputukatele, sealhulgas prussakatele, vaaraosipelgatele, lutikaladele ja majasoomukatele. Kiire reageerimine!

Oleme Eesti Desinfektsiooni- ja Kahjuritõrjeettevõtete Liidu liige, mis kinnitab meie teenuste kvaliteeti ja vastavust kõigile valdkonna standarditele.

Kahjuritõrje korteriühistule ​

Näriliste tõrje keldriruumides

Närilised nagu rotid ja hiired kipuvad pesitsema keldrikorrustel, kuna seal leidub varjupaiku, toitu ja niiskust. Näriliste tegevus keldrites võib mõjutada kogu hoonet, põhjustades terviseprobleeme ja kahjustusi hoone struktuurile.

Kirpude tõrje keldrites

Kirbud levivad sageli keldrites, eriti kohtades, kus liiguvad närilised või lemmikloomad. Kirpude tõrje efektiivsus sõltub keldri puhtusest ja liigendatusest:

  • Puhtad ja avatud ruumid: Tavaliselt piisab ühest tõrjekorrast.
  • Risustatud ja keldriboksidega ruumid: Vajalik võib olla kordustõrje, et probleem täielikult lahendada.

Putukate tõrje korterites

Prussakad ja sipelgad

Prussakad ja sipelgad levivad kiiresti, kui nendega kohe ei tegeleta. Nad armastavad niiskeid kohti nagu köögid ja vannitoad ning võivad levida kogu hoonesse.

Lutikad

Lutikad on üks ebameeldivamaid kahjureid, kes pesitsevad tihti voodites ja mööbli pragudes. Nende hammustused on valulikud ja tekitavad suurt ebamugavust.

Majasoomukad

Majasoomukad on väikesed, hõbedased putukad, kes armastavad elada niisketes ruumides, näiteks vannitubades ja keldrites. Kuigi nad ei kanna haigusi, võivad nad kahjustada tapeeti, raamatuid ja tekstiile.

Tõrje regulaarne jälgimine ja raportid:

Kõik tõrjetööd raporteeritakse ametlikult aktiga, mille korteriühistu esindaja kinnitab allkirjaga. Dokumentatsioon on lihtne laadida KORTO keskkonda, mis aitab korteriühistul tõrjeprotsessi jälgida ja hallata.

Kontakt

Kui teie korteriühistus on tekkinud kahjuriprobleemid või soovite saada hinnapakkumist, võtke meiega ühendust.

Scroll to Top