Hiiretõrje – kuidas meie teenus aitab hiirte probleemist vabaneda?

Hiired on ühed kõige tavalisemad kahjurid, kes võivad tekitada tõsist kahju nii kodudes kui ka ettevõtetes. Nad närivad läbi juhtmete, mööbli ja seinte, põhjustades varalist kahju ning ohustades tervist. Hiired kannavad mitmeid haigusi ja parasiite, mis võivad nakatada inimesi ja lemmikloomi. Meie hiiretõrje on loodud selleks, et pakkuda kiiret, efektiivset ja kvaliteetset tulemust, aidates teil vabaneda hiirtest ja ennetada nende tagasitulekut. Need väikesed närilised ei põhjusta mitte ainult otsest varalist kahju, vaid võivad levitada ka ohtlikke haigus. Professionaalne hiiretõrje ei ole ainult kahjurite eemaldamine – see on terviklik lahendus, mis tagab tulemusele orienteeritud ja närilistest vaba keskkonna.

Miks on hiired ohtlikud nii kodudes kui ka ettevõtetes?

1. Terviseohud: Hiired kannavad mitmeid haigusi, nagu leptospiroos ja salmonelloos, mis võivad inimestele ja lemmikloomadele edasi kanduda saastunud toidu, pindade või näriliste väljaheidete kaudu. Hiired võivad ka tuua majja või tööruumidesse parasiite, näiteks kirpe ja lestasid, mis levitavad omakorda haigusi.

2. Varaline kahju: Hiired on närilised, kelle teravad hambad võivad läbi närida peaaegu kõigest – juhtmetest, mööblist, seinte ja põrandate isolatsioonimaterjalidest ning isegi toiduainete pakenditest. See võib viia elektririkkedeni, tuleohtudeni ja oluliste struktuurikahjustusteni. Ettevõtetes võib hiirte olemasolu kahjustada seadmeid, põhjustada tööseisakuid ja rikkuda tooteid.

3. Kiire paljunemine: Hiired paljunevad kiiresti. Ühe emase hiire pesakonnas võib olla 6–10 poega ja nad võivad paljuneda mitu korda aastas. Kui probleemile kiiresti ei reageerita, võib hiirte populatsioon kiiresti kasvada, muutes kahjurite leviku kontrolli all hoidmise keeruliseks.

Meie ettevõte pakub kvaliteetset hiiretõrjet

mis aitab teil neist kahjuritest lõplikult vabaneda. Meie teenus on efektiivne, tervisele ohutu ja kvaliteetse tulemusega. Kiire reageerimine!

Oleme Eesti Desinfektsiooni- ja Kahjuritõrjeettevõtete Liidu liige, mis kinnitab meie teenuste kvaliteeti ja vastavust kõigile valdkonna standarditele.

Näriliste tõrje korteriühistutele

Korteriühistute majades esineb hiiri ja rotte sagedamini just keldrites ja varjatud nurkades, kus need kahjurid leiavad endale soodsa elupaiga. Närilised otsivad juurdepääsu toiduainetele, prügi- ja säilitusruumidesse ning leiavad keldrites mugavaid peidukohti, kus nad saavad häirimatult paljuneda. Hiired ja rotid on ohtlikud mitte ainult varalist kahju tekitades, vaid ka tõsiste terviseriskide tõttu, mida nad kaasa toovad. 

Näriliste olemasolu korteriühistutes on sageli alahinnatud, kuna nad suudavad tegutseda märkamatult, peitudes keldrites, prügikastide ümbruses ja ventilatsioonisüsteemides. Samas võib nende paljunemine olla kiire ning kui probleemiga ei tegeleta õigel ajal, võib kahju ulatuda palju kaugemale kui lihtsalt mõned närimiskahjustused. Haigused, mida närilised levitavad, võivad olla tõsised, eriti tiheda asustusega majades, kus ühiskasutatavad ruumid, nagu trepikojad ja keldrid, muutuvad potentsiaalseks nakkusallikaks.

hiiretõrje

Kvaliteetne hiiretõrje

Kiire reageerimine

Kvalifikatsioon

Kvaliteet

Töötame üle Eesti

Paindlikud hinnad

Teenusele garantii

Miks on parem tellida professionaalne hiiretõrje teenus?

1. Tulemuslik ja terviklik lähenemine

Kuigi isetehtavad lahendused võivad alguses tunduda kiire ja odav viis probleemi lahendamiseks, ei suuda need sageli pakkuda pikaajalist ja täielikku lahendust. Teame, kust hiiri otsida, kuidas tuvastada pesade ja sisenemiskohtade olemasolu ning milliseid tõrjemeetodeid kasutada, et tagada püsiv tulemus. Lisaks teeme kindlaks, kuidas hiirte levikut tulevikus ära hoida.

2. Ohutus ja keskkonnasõbralikud meetodid

Meie kvaliteetne hiiretõrje kasutab ohutuid ja keskkonnasõbralikke meetodeid, mis ei ohusta teie peret, töötajaid ega lemmikloomi. Paljud isetegijad kasutavad mürke ja lõkse, mis võivad olla ohtlikud, kui neid ei kasutata õigesti. Tagame, et kõik meetodid on turvalised ja efektiivsed.

3. Aja ja raha säästmine

Kuigi esialgu võib tunduda, et isetegemine on soodsam, võib tegelikkuses hiirte tõrjumine ilma professionaalse abita olla kulukam ja aeganõudvam. Vale meetodi kasutamine või hiirte pesa mitteavastamine võib viia probleemi süvenemiseni, mis omakorda toob kaasa suuremad kulutused hilisemaks paranduseks või kahjude kõrvaldamiseks. Meie teenus säästab teie aega ja raha, lahendades probleemi tõhusalt esimesel korral.

Garantii ja sertifikatsioon

Garantii

Meie kahjuritõrjeteenus sisaldab garantiid, kuid selle tingimused võivad erineda sõltuvalt objekti tüübist ja konkreetsest olukorrast. Tutvu lähemalt, kuidas garantii toimib nii kodu- kui äriklientidele, ja loe täpsemaid tingimusi. Tutvu siin

Sertifikatsioonid

Vastutavad spetsialistid: JAH
Kutselised kasutajad IV: JAH
Kutselised kasutajad V : JAH

Töövahendid

Kasutame ainult Terviseameti poolt heaks kiidetud tooteid.

Tõrjevahendite kaubamärkidest kasutatakse enamasti Killgerm, BAYER, BASF, ZAPI või teisi samaväärseid tootebrände.

Kontakt

Kui kahjurid on tekitanud probleeme või soovid ennetada nende levikut, võta meiega ühendust.

Scroll to Top